Så äntligen!

Efter två inställda resor till Split och Šolta, i vår och sommar, på grund av… Ja, ni vet ju alla vad, så kom vi då äntligen iväg. ”Timingen” för vårt projekt har onekligen inte varit den allra bästa! Eller, om det möjligen är timingen för Corona som varit riktigt usel.

Men skam den som ger sig. Till slut lyckades vi hitta en resa från Köpenhamn och vi fick äntligen besöka ön och fastigheten. Eller rättare sagt; ön, tomten och ruinerna. Tova, David och Viktor fick äntligen uppleva platsen för första gången. Lite spänd var jag själv inför besöket men deras känslor och reaktioner var precis desamma som dem jag hade för snart ett år sedan när jag första gången besökte platsen.

Detta ställe är fullkomligen perfekt för vårt syfte!

Padel Šolta kommer att vara ett resmål som väldigt många kommer att tala om. Här skall skapas magi!

Šolta i sin helhet är magi i sig…

Vi tillbringade några sköna dagar på Šolta och passade på att besöka så många olika platser vi hann med denna gång. Vi promenerade till närmaste stranden och vi besökte den, med kroatiska mått mätt, flashiga platsen Maslinica.

Födelsedagsmiddag (Grattis Viktor!) åt vi på Lonely Paradise (https://lonelyparadise.eu/), en ganska svårtillgänglig restaurang i en undangömd bukt på norra delen av ön. Vi var de enda gästerna som tog oss dit utan båt.

Så, slutligen, det viktigaste av allt på denna resa. Mötet med arkitektfirman, Heros, som dom heter. Vi hoppas dom kan leva upp till det som namnet lovar.

Vi lämnar Šolta för denna gång, med förhoppning om att ganska snart få ta emot den första designskissen från arkitekten. Nästa resa blir i oktober. Då för att uppleva platsen i den absoluta slutfasen av säsongen. Kanske är det just då, i mitten på oktober, som den allra bästa padeln kommer att spelas här. Om sisådär två år ungefär…

Categories:

Tags:

No responses yet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *